Melodifestivalen 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Skiathlon skid-VM Odds

Vem vinner herrarnas skiathlon vid skid-VM 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Bet365
1,00

VM i nordisk skidsport och herrarnas skiathlon

När det kommer till skid-VM 2019 så kommer herrarnas skiathlon att äga rum lördag 23 februari på Cross-Country Arena i Seefeld. Totalt sett kommer de att behöva åka 30 km fördelat på två längder och detta kommer att ställa enorma krav på deltagarnas uthållighet. Skiathlon är relativt unik i det hänseendet att grenen förenar två olika åkstilar, vilka är klassisk och fristil. Medans klassisk motsvarar traditionell diagonal längdskidåkning så innebär fristil att åkarna skejtar fram och på så sätt uppnår högre hastigheter. Vilken teknik som tillämpas beror helt och hållet på vilken del av rutten som åkarna befinner sig på.

Även om Skandinavien har varit ledande när det kommer till att å framgång så har den senaste tidens utveckling bjudit på stora förändringar inom skidsporten. Länder såsom Italien har numera i stor utsträckning börjat närma sig de nordeuropeiska ländernas framgångar. Under 2017 års VM så plockade Ryssland hem guld i herrarnas Skiathlon. Däremot togs både silver och brons av Norge. Om detta kommer att upprepas under det kommande evenemanget är däremot högst oklart. Andra länder som är att anses vara toppkandidater för vinst är Kanada och USA samtliga numera regelbundet presterat bra.

Det är ännu för tiden för att göra några säkra prognoser gällande utkomsten. Vad man nästa kan vara säker på är att de nordeuropeiska länderna kommer att prestera bra. Men konkurrensen har hårdnat enormt på senare tid och de gamla förutfattade meningarna kan knappast påstås vara fortsatt relevanta. Som åskådare kan man hur som helst vara säker på att få uppleva enormt kvalitativ skidåkning med flera av världens allra bästa åkare. De kommande VM kommer definitivt att vara de bästa på många år. Och att Skiathlon är en avgörande del av det hela behöver man knappast poängtera.

Vi sammanställer oddsen på alla grenar i VM i längdskidor 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för