Melodifestivalen 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

4x400 meter herrar inomhus-EM odds

Vilka vinner 4x400 meter herrar vid inomhus-EM i friidrott 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Kommer Snart1,001,00
Bet365
1,00

4×400 meter

4 × 400 meter löpning är en friidrottsgren som man springer i OS så väl som vid olika VM. Det är denna långa stafett som traditionellt avslutar ett friidrottsmästerskap. Löparna ska totalt springa 500 meter på individuella banor. Det är alltså hela första sträckan och hundra meter av andra sträckan innan löparna går över till gemensamma banor. När det är växling så har lagen 20 meter på sig att göra det. Även i denna gren är det USA som dominerat. De elva snabbaste tiderna på 4 x 400 meter har löpts av amerikanska lag. Det världsrekord som finns just nu är på tiden 2.54,29 och noterades av ett lag som bestod av Andrew Valmon, Quincy Watts, Harry Reynolds och Michael Johnson.  I EM-sammanhang var det länge Västtyskland som dominerade. De vann då medalj i elva raka EM-finaler. Sedan är det Storbritannien som har dominerat. Andra framstående europeiska stafettlag har varit Sverige, Frankrike och Polen.

Svenska deltagare i VM

Det är inte klart ännu vem som kommer att tävla i denna gren. De som är klara att delta i VM är Armand Duplantis med stavhopp, Daniel Ståhl med diskus, Wiktor Pettersson med kula, Thobias Montler på längdhopp. Samt Perseus Karlström och Ato Ibañez i grenen gång.

Vi sammanställer oddsen på samtliga grenar i inomhus-EM 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för