Melodifestivalen 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

15 km herrar skid-VM Odds

Vem vinner herrarnas 15 km vid skid-VM 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Bet365
1,00

VM i nordisk skidsport och herrarnas 15 km intervallstart

Intervallstart har kommit att bli känt som ett oväntat inslag i såväl skid-VM som under andra evenemang. Det handlar inte så mycket om att evenemanget i sig, utan snarare om att intervallstart har en tendens att ställa om förväntningarna. Benämningen är ganska självförklarande, då åkarna helt enkelt startar i intervall. På så sätt har de ganska stora möjligheter att själv avgöra hur de vill lägga upp sitt åk.

När 2017 års VM i nordisk skidsport arrangerades i Lahtis i Finland så var det Finland och Norge som fullständigt dominerade herrarnas intervallstart. Finska Iivo Niskanen tog hem Guld och de två norrmännen Martin Johnsrud Sundby och Niklas Dyrhaug tog hem Silver och Brons, respektive. Sett till historiska resultat så verkar intervallstart vara en gren där de skandinaviska länderna i stort sett alltid når framgång. På så sätt har många kommit att anse att Skandinavien är riktigt trendsättande.

Intervallstart kännetecknas av att åkarna måste klara av att hålla väldigt jämn nivå i åkandet och verkligen kunna vara konsekvent i sin prestation. Möjligheten för åkarna att själv avgöra om de vill åka intensivt i början eller helt enkelt hålla en stabil nivå gör att man ofta får se exempel på många olika sätt att strukturera ett åk. Grenen är populär på de flesta nivåer av skidåkning och har för många blivit en introduktion till tävling i längdskidor.

Precis som tidigare år kommer 2019 års VM i nordisk skidsport att bjuda på spännande åkning och oväntade inslag. Den senaste tidens imponerande prestationer från länder såsom Italien och Japan, som tidigare inte förknippades med skidsport, har gjort att många känner sig osäkra på om det går att dra några givna slutsatser om vilka länder och deltagare som kan tänkas prestera bäst.

Vi sammanställer oddsen på alla grenar i VM i längdskidor 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för