Oscarsgalan 2021 Big Brother 2021 Let's Dance 2021 Eurovision Song Contest 2021 Basket Cykel E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Politik Simning: EM Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Sprintstafett skid-VM Odds

Vilka vinner herrarnas sprintstafett vid skid-VM 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
--Home-Team-1,651,65
--Away-Team-2,102,10
Betway
1,65
2,10

VM i nordisk skidsport och herrarnas sprintstafett

När 2021 års mästerskap i nordisk skidsport äger rum mellan 22 februari och 7 mars så kommer 28 februari att tillägnas sprintstafett. Mycket har hänt inom världen av skidsport och inflytandet av nya unga talanger har i väldigt stor utsträckning gjort att gamla inte längre är allmängiltiga. Det Italienska inflytandet på skidsporten har den senaste tiden varit extremt påtagligt, vilket gjort att många börjat överväga huruvida de skandinaviska och nordligt belägna ländernas dominans kan tänkas vara bruten.

Vad som är spännande med just stafettvarianten av sprint är att den tar de klassiska inslagen från stafett och kombinerar med unikt krävande stafett. Detta gör det till en förhållandevis ny gren med samtidigt väldigt långa anor inom skidsporten. Det hela gör att det ställs väldigt höga krav på såväl de enskilda åkarnas förmågor som samarbetsförmågan. Samtidigt som de måste prestera explosivt på individuellt håll måste de säkerställa att hålla bra tid och överlämna stafettpinnen till en lagkamrat. Att få uppleva denna intressanta kombination av individuell sport och laganda har gjort sprintstafett till något utav en publikfavorit och det är sällan tomt bland åskådarna.

Under skid-VM 2021 lär det knappast vara annorlunda och vi kan därför förvänta oss ett evenemang med tät publik. Vad som däremot har vänt upp och ned på en del saker är att länder som tidigare inte var särskilt engagerade i skidsport numera har börjat presentera riktigt starka åkare, vilket gör att historiska resultat inte längre nödvändigtvis ger en särskilt bra inblick i vem som kan tänkas vara en framtida vinnare. Den som väljer att spekulera i utkomsten bör därför hålla noggrann koll på utvecklingen kring deltagare och länders förutsättningar.

Vi sammanställer oddsen på alla grenar i skid-VM 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för