Melodifestivalen 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Stafett damer skid-VM Odds

Vilka vinner damernas stafett vid skid-VM 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Kommer Snart1,001,00
Bet365
1,00

VM i nordisk skidsport och damernas stafett 4 x 5 km

Stafett är en äkta stapelvara inom ett stort antal sporter. Något som på senare tid har kommit att förvirra en del personer är att det internationella begreppet relay har kommit att börja ersätta nationella benämningar. Men oavsett om man kallar det för relay eller stafett så är företeelse unik i den mån att den sätter såväl individen som lagandan på prov.

Samtliga skidåkare tvingas samarbeta på en gemensam rutt för att tillsammans plocka på sig en så pass bra sluttid som möjligt. Ofta är evenemanget enormt populärt bland publiken då det ofta visar höjden av lagarbete och även individuell förmåga.

Under skid-VM 2019 så utspelar sig damernas stafett på torsdag, 28 februari, 2019. Med start 13:00 kommer åkarna att befinna sig på högkvalitativa Cross-Country Arena i Seefeld. Förra året så dominerande de norska damerna stafett 4 x 5 då de plockade hem guld. För Sveriges del så var detta en av de få grenar där vi faktiskt lyckades prestera, och fick med oss ett Silver. Finland lyckades säkra brons, vilket många förvånades över då 2017 års VM utspelade sig på deras hemmaarena.

Tittar man på historiska resultat så har damers stafett 4 x 5 verkligen varit en av norra Europas paradgrenar. Sverige, Norge, Finland och Tyskland är fyra länder som i modern tid säkrat allra flest antal vinster. Därför har många kommit att anse att detta är något utav de skandinaviska ländernas egen gren. Talande för stafett är att åkarna måste såväl samarbeta som att prestera individuellt. Om en åkare inte presterar fullt ut så kan det innebära att förlust för hela gruppen. Då deltagare i samma lag byter av varandra på i förväg utvalda platser kring den planerade rutten så är det viktigt att arbeta tillsammans i samförstånd.

Vi sammanställer oddsen på alla grenar i VM i längdskidor 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för