Melodifestivalen 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

4x400 meter damer inomhus-EM odds

Vilka vinner 4x400 meter damer vid inomhus-EM i friidrott 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Kommer Snart1,001,00
Bet365
1,00

4x400 för damer

Även om 4x400 ofta ses som en lite mer extrem variant av 4x100 så är det en gren som verkligen bör bedömas på egna meriter. När amerikanskorna Quanera Hayes, Allyson Felix, Shakima Wimbley och Phyllis Francis tog hem guldet under senaste VM så bekräftade det på många sätt den starka dominans som landet har haft i grenen. Men Storbritanniens silver, efter starka prestationer från Zoey Clark, Laviai Nielsen, Eilidh Doyle och Emily Diamond visade även att det hela inte sker helt utan konkurrens.

Deltagarna representerar sitt land, och måste vardera springa fyra hundra meter och däremellan överlämna en stafettpinne. Det anses generellt sett vara en av de mer krävande stafettgrenarna och deltagarna blir oftast oerhört utmattade. För Sveriges del så har framgångarna varit väldigt få sedan  glansdagarna under 20-, 30- och 40-talen. Grenen har nästan uteslutande dominerats av USA, men på senare tid har Jamaica och Storbritannien presterat väldigt bra. Därför är det inte helt säkert vilket land som kommer att säkra bäst position under kommande VM i friidrott.

För den som vill ha ett säkert kort så är det av naturliga skäl en bra idé att satsa på någon utav de givna favoriterna USA eller Storbritannien. Men då Polen med Małgorzata Hołub, Iga Baumgart, Aleksandra Gaworska och Justyna Święty säkrade brons så visade de att det fortfarande kan hända väldigt oväntade saker. Sett till ren och skär statistik så är det däremot USA, Kenya, Sydafrika, Frankrike, Kina och Storbritannien som stått för dominansens i 4x400. Men tiderna har förändras och gamla sanningar är inte längre nödvändigtvis giltiga. Därför måste man ta en noggrann titt på utvecklingen i respektive lag för att se hur deltagarna kan tänkas prestera såväl individuellt som i grupp.

Vi sammanställer oddsen på samtliga grenar i inomhus-EM 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för