Basket E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

800 meter herrar VM i friidrott 2019 Odds

Vem vinner 800 meter herrar vid VM i friidrott 2019?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon
Bet365

800 meter

En friidrottsgren är 800 meter. Denna gren har alltid varit med i OS. Det är den kortaste sträckan inom medeldistanslöpning. Utomhus löps två varv runt en 400 meters bana och inomhus löps fyra varv runt en 200 meters bana. Det finns tre löpare som har lyckats med att ta dubbla OS-guld på distansen. Det är Mal Whitfield, Peter Snell och David Rudisha. Genom tiderna så har det kommit tävlanden från flera olika länder som gjort bra ifrån sig. Det är från länder som Kenya, Danmark, Storbritannien, Brasilien och flera andra afrikanska länder.  

Svenska deltagare

Vem som kommer att löpa denna distans är ännu inte klart än, men det lutar åt att det eventuellt blir Andreas Kramer. Han är en svensk medeldistanslöpare. Han har tagit flera SM-guld på 800 meter och han tog silver under Friidrotts-EM i Berlin 2018. Han tangerade då dessutom sitt svenska rekord på 800 meter med tiden 1.45,03. Utöver att han löper 800 meter så har Kramer tävlat även på andra distanser så som 400 meter, 1000 meter, 1500 meter och 2000 meter.

Följ VM via din TV

VM i friidrott kommer att äga rum mellan den 28 september och 6 oktober. Det på Khalifa International Stadium i Doha i Qatar. Om du vill se det hemma på din TV så kommer SVT att sända direkt från denna tävling. De sänder även en del av kvalen dagern innan. Så klart du kan ta dig till Doha för att på plats se alla tävlingar. Men det kan vara rätt bekvämt att sitta hemma i soffan. Glöm inte att satsa på den eller de tävlande som du tror ska vinna. Hos oss hittar du vad det är för odds på dem alla.