Oscarsgalan 2021 Big Brother 2021 Let's Dance 2021 Eurovision Song Contest 2021 Basket Cykel E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Politik Simning: EM Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Höjd damer inomhus-EM Odds

Vem vinner höjdhopp damer vid inomhus-EM i friidrott 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Bet365
1,00

Höjdhopp för damer

De flesta är nog bekanta med de grundläggande principerna för höjdhopp. Atleterna ska hoppa över en ribba mellan två stolpar utan att göra så den faller ned. För damernas del så har länderna i östra Europa traditionellt haft stor konkurrens. Och vi svenskar kan av naturliga skäl inte undvika att nämna Kajsa Bergqvist, som har säkrat sin position som en av tidernas bästa kvinnliga höjdhoppare. Under 2017 års VM så var det Rysslands Marija Lasitskene som tog hem guld, tätt följd av Ukrainas Julija Levtjenko och polens Kamila Lićwinko. Detta har för många förstärkt bilden av att grenen fortfarande på många sätt tillhör dessa länder.

Även om ursprunget till viss del är dolt i dunkel så anser många att grenen utvecklades och förfinades i 1800-talets Skottland. Under modern tid så har däremot en väldigt stor del av regler och teknik förfinats till den utsträckning att dåtida höjdhopp inte påminner om vad vi numera förknippar med sporten. Vad kan man då dra för slutsatser gällande vilket land som kan tänkas ha bäst chanser under kommande 2019 års mästerskap? Om statistiken är representativt så är det östra Europa som kommer att ha bäst chanser. Men samtida förändringar inom friidrotten har på många sätt ställt gamla chanser upp och ned. Därför är det inte längre säkert att gamla sanningar gäller, och det är mycket möjligt att högpresterande höjdhoppare kommer från oväntat håll. Vill du däremot ha ett relativt sett säkert kort så är det deltagare från Ryssland, Kroatien, Ukraina, Polen eller Tyskland som gäller.

Vi sammanställer oddsen på samtliga grenar i inomhus-EM 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för