Oscarsgalan 2021 Big Brother 2021 Let's Dance 2021 Eurovision Song Contest 2021 Basket Cykel E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Politik Simning: EM Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

5 000 meter herrar VM i friidrott 2019 Odds

Vem vinner 5 000 meter herrar vid VM i friidrott 2019?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Betway
1,00

5 000 meter

5000 meter är en sträcka som finns med i friidrott. Sträckan löps dels i OS samt vid olika VM. Denna distans går att löpa på en vanlig bana, samt i terräng eller på en rakbana. Detta lopp är ett taktiskt sådant precis som andra medel och långdistanslopp. Det gäller att välja rätt taktik när man springer. Antingen går loppet långsamt och slutar i en spurt eller så väljer an av löparna att direkt skruva upp tempot från allra första början. Det första officiella världsrekordet för herrar sattes 1912. Då av Hannes Kolehmainen från Finland. Det på tiden 14.36,6. Först under 13 minuter var Saïd Aouita från Marocko, den 20 juli 1987 med tiden 12.58,39.

Svenska VM-truppen

Den slutgiltiga VM-truppen tas ut den 6 september. I nuläget består den svenska VM-truppen av 19 aktiva personer, både herrar och damer. Därmed är det inte klart även som kommer att löpa 5000 meter under VM i Doha. Vi har flera bra svenskar som kommer att ställa upp i VM varav flera av dem är hopp om att de faktiskt ska ta medalj.

Följ VM i SVT

Om du är ett stort fan av friidrott så ska du så klart se hela tävlingen på TV. SVT kommer att sända direkt. Dels flera kval dagen innan samt att de sedan sänder direkt mellan den 28 september och 6 oktober. VM kommer i år att hållas på Khalifa International Stadium i Doha i Qatar. Se till så att du gör det lite mer spännande, genom att betta på de du tror kommer att vinna medalj. Vi har flera svenska medaljhopp. Men gå efter de som har bäst odds när du gör dina satsningar.

Satsa pengar på medaljhoppen

Om du vill att det ska vara lite mer spännande att följa VM, se då till att satsa pengar på de du tror ska ta hem medaljer. Hos oss hittar du vilka som har bäst odds just nu. Du kan även hitta tips på vilka det är allra bäst att betta på.

Medan vi väntar på nästa VM i friidrott kan vi titta på oddsen i inomhus-EM 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för