Melodifestivalen 2021 Alpint: VM 2021 Bandy Basket Cykel E-sport Fotboll Handboll Ishockey Motorsport Politik Skidskytte: VM 2021 Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

Längd damer inomhus-EM Odds

Vem vinner längdhopp damer vid inomhus-EM i friidrott 2021?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
Odds Coming Soon1,001,00
Bet365
1,00

Damernas längdhopp

Längdhopp är en gren som i väldigt stor utsträckning är förknippad med friidrott. Särskilt då den även är en del av damernas sjukamp. Syftet är att helt enkelt hoppa så långt som möjligt. Landning sker i en sandgrop, och för att hoppet ska vara godkänt måste atleten springa på ansatsbanan och göra avstamp inom en angiven zon. Totalt sett får deltagaren tre försök och det bästa hoppet är vad som räknas. För damernas del så har traditionellt sett Kina, Ryssland, Nigeria och USA varit hemland för de allra högst presterande deltagarna. Detta bekräftades tydligt under 2017 års VM på guldet plockades hem av amerikanskan Brittney Reese, silvret av Rysslands Darja Klisjina och brons av Amerikas Tianna Bartoletta. För svensk dels så har de internationella framgångarna varit väldigt blygsamma.

Var kan man då förvänta sig att hitta en vinnare under 2019 års VM? Den senaste tiden utveckling har gjort att USA och Ryssland är de två länder som med största sannolikhet kommer att leverera toppatleter. Men östra Europa är fortfarande att räkna med, och Kina samt Afrikanska kontinenter har definitivt många högpresterande atleter att bjuda på. Då det är vanligt att vid sidan av andra grenar delta i längdhopp så kan man ofta dra en del slutsatser genom att titta på deltagarnas prestationer i närliggande grenar. Värt att komma ihåg är däremot att Ryssland statistiskt sett varit absolut utan motstånd. Men nuvarande utveckling inom friidrotten, och pågående dopingskandaler, har gjort att gamla sanningar inte nödvändigt längre gäller. Och Rysslands ställning i idrottsvärlden har i stor utsträckning försämrats.

Vi sammanställer oddsen på samtliga grenar i inomhus-EM 2021.Denna del ansvarar inte BraOdds.com för