Basket E-sport Fotboll Golf Ishockey Motorsport Poker Politik Schack Snooker Spelbolag Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Slots Casino

VM i friidrott 2019 Odds

Idrottare från hela världen väntar febrilt på VM i friidrott 2019. Detta event kommer att börja den 27 september och hålla på till den 6 oktober. VM hålls i Doha Qatar i Khalifa International Stadium.

VM i friidrott 2019

Men innan man bestämde sig för Doha, var Qatar den plats som mästerskapen skulle hålla till först. Det finns två andra städer som var med i budgivningen för att vara värd för prestigefyllda VM i friidrott 2019. Dessa städer var Eugene i USA och Barcelona, Spanien.

Det slutliga urvalet hölls sedan i Monaco som vanns av Doha, Qatar.

VM i friidrott 2019 är en stor händelse för idrottare från olika delar av världen där man visar upp sina talanger, tävlingsinstinkt och färdigheter. All deras rigorösa träning kommer att vara värt det när jakten på guld har uppnåtts.

Olika idrottare kommer att ha chansen att representera sitt land i den största tävlingen inom friidrottsvärlden. Blod, svett och tårar kommer att spillas då jakten på guld börjar i September.

Är du därför intresserad av friidrott i allmänhet så får du se till att inte missa detta. Folk från hela världen kommer sitta fastklistrade framöver tv:n. Olika flaggor, hymner och kultur kommer att lyftas som en del av detta stora sportevenemang.

Känner du till den officiella maskoten för detta VM?

"Falah", en atletisk falk som är redo att ta världen med storm, är den officiella maskoten i VM i friidrott 2019. Falah avslöjades i en särskild händelse som genomfördes av Qatar Foundations Awsaj Academy, där deltog prestigefyllda personer inklusive ordförande i Qatars Olympiska Kommitté, HE Sheikh Joaan bin Hamad Al-Thani.

Men vem är mannen bakom maskoten Falah?

Mannen bakom denna fantastiska design är en filippinsk expat vid namn Theodore Paul Manuel som har levt sitt liv i Qatar de senaste 10 åren.

Visste du att Falah även har sina helt egna värderingar? Specifikt, har Falah 5 värden.

Falah är:

Konkurrenskraftig

Konkurrenskraftig som de olika superhjältarna och idrottarna i detta VM.

Rolig

Förvänta dig inga tråkiga stunder när du är runt Falah, som är glad och rolig!

Lojal

Lojal som idrottare till sina länder. Falah är definitivt en lojal vän.

Modig

Modig som idrottare på fältet visar sitt eget mod att möta alla hinder.

Hjälpsam

Hjälpsam då han bryr sig om andra, samma med dina favoritutövare på de olika tävlingarna.

Gå med Falah och idrottarna när de visar sin talang i VM i friidrott 2019 i Doha, Qatar. Var noga med att ringa in 27:e september 2019, det är då allt magiskt börjar. Må bäste land vinna!

Oddsen på VM i friidrott 2019 finns i menyn till vänster.


>> KONTAKTA: INFO@BRAODDS.COM
<< TILLBAKA: STARTSIDAN

Fotboll
Champions League odds.
Allsvenskan 2020 odds.
Superettan 2020 odds.

Ishockey
SHL 2020/2021 odds.

Politik
Presidentvalet i USA 2020 odds.
bot_crop