Amerikansk fotboll E-sport Fotboll Golf Handboll Ishockey Motorsport Poker Politik Snooker Tennis Trav Övriga sporter Övriga odds Gamla odds Casino

Odds Skid VM – Betting på VM i längdskidor

Vilka tar flest guldmedaljer under skid-VM?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
No Odds Right Now1,001,00
Unibet
1,00

Vilka tar flest medaljer under skid-VM?

    Högsta
odds
Lägsta
odds
No Odds Right Now1,001,00
Unibet
1,00

Skid VM odds

VM i längdskidor är en idrottsfest utav rang. Var med och betta på skid-VM och gör tävlingarna extra spännande. Använd dig av våra samlade Skid-VM Odds och jämför vilket spelbolag som har de högsta vinstutdelningarna. Satsar du på rätt kan du tjäna tusenlappar!

VM i längdskidor

VM i längdskidor arrangeras vartannat år av FIS som är det internationella världsskidsportförbundet. Både damer och herrar gör upp om medaljerna i följande discipliner:

 • Stafett
 • Sprintstafett
 • Sprint
 • Skiathlon
 • 10 Kilometer
 • 30 Kilometer
 • 50 Kilometer

Detta innebär att det går mängder av tävlingar med några av skidsportens största stjärnor du kan betta på. Hitta dina favoriter bland våra svenska skidåkare såsom Frida Karlsson, Calle Halfvarsson och Charlotte Kalla eller varför inte någon av våra norska grannar Therese Johaug eller Johannes Høsflot Klæbo.

Betting Skid-VM

Vinn pengar på det du älskar mest – sport! Betting på Skid-VM innebär en stor mängd spänning som får dig att sitta klistrad framför TV:n. Se till att du får maximal utdelning genom att jämföra oddsen här på BraOdds innan du placerar dina bet. Är du insatt i VM i längdskidor har du alla möjligheter att ta rätt val och satsa pengar på den som faktiskt kommer att vinna. Kolla sedan upp vilket av spelbolagen som har högst odds på Skid-VM och lägg dina bet. Efter detta kan du luta dig tillbaka och njuta av skidåkning i världsklass.

Odds Skid-VM

Höga odds ger hög utdelning. Alla spelbolag sätter sina egna odds efter egen statistik och egna analyser. Därmed kan odds på Skid-VM skilja sig en hel del mellan de olika bolagen vilket gör det väl värt att jämföra de olika bolagen innan du bettar. På BraOdds gör vi det enkelt för dig med vårt smarta jämförelseverktyg. Du ser direkt var det är högst och lägst odds och får upp smidig lista med de åkare som ligger i topp att betta på.

Betting Skid VM tips

Förutom att jämföra innan du bettar finns det en hel del tips och trix att ta till för att öka dina chanser till vinst. En nyckel till de stora vinsterna är kunskap. Ta reda på formen på de tävlande, hur banorna ser ut och vad det är för väderförhållanden. Att vara ordentligt påläst ger dig alla möjligheter till att ta hem storkovan. Du bör även vara beredd på att det alltid går upp och ner i längdskidor så ha is i magen och våga lita på din magkänsla om vem som kommer att vinna.

Tänk på det här när du bettar på Skid VM

 • Spela ansvarsfullt. Du ska alltid utgå från dina egna förutsättningar när du ska spela på Skid-VM och ha i åtanke att du kan förlora pengarna du satsar.
 • Lär dig av dina tidigare erfarenheter inom betting. För protokoll på hur du bettar och fundera över vad du kan göra bättre till nästa gång eller vad som fungerade bra.
 • Lyssna på experterna. Vinterstudion på SVT sänder timmar med analyser och expertutlåtande som är bra att följa för att få tips och uppdateringar inom det senaste.
 • Betta inte bara på höga odds. Även om du naturligtvis vill få den högsta utdelningen är det kanske inte alltid så troligt att de högsta oddsen går i hamn. Ibland är det bättre att vinna med lägre odds än att inte vinna alls.

Spela på VM i längdskidor med BraOdds

Efter att du har läst våra tips om hur du ska tänka om betting på Skid-VM är det bara att börja jämföra odds och spela på de åkare du tror kommer vinna. Låt BraOdds bli din strategiska spelpartner och maximera dina vinstchanser!

Fler odds på Skid-VM 2023 finns i menyn till vänster.